Mit

Fokus


Business

 

Tokerød Plus

Et digitalt rådgivningsfirma (management consulting) der har til formål at hjælpe virksomheder og organisationer med at fremme deres digitale modenhed og derigennem styrke konkurrenceevnen. Tokerød Plus rådgiver om anvendelsen af relevante teknologier til at understøtte forretningen, udarbejder digitale strategier og gennemfører digitale transformationer i tæt partnerskab med kunderne. Formålet med enhver indsats er at det bliver forankret i organisationen og dens kultur.  Grudlæggende handler det om menneskeliggørelse og meningsfulde digitale transformationer. De tre forretningsområder er rådgivning, innovation og uddannelse (capabilities). 

www.tokeroedplus.com
 

 

Coworking Plus 

Coworking Plus er en klynge og dynamisk fællesskab for startups og iværksættere. Det er både fysiske og digitale rammer. Ved udgangen af 2017 bestod Coworking Plus  af faciliteter på 2.300 kvm med en kapacitet på til 210 Coworkers (ildsjæle, entreprenører og serieiværksættere) i Den Gamle Smith & Co. Cykelfabrik i Kochsgade i Odense - i hastig vækst. Visionen er at skabe en Innovation Hub - et kreativt, dynamisk og lærende miljø for vækstvirksomheder, startups, corporates, specialister, studerende og investorer.

www.coworkingplus.dk

 

PlusTalks

PlusTalks er en serie af konferencer med fokus på digital transformation, ledelse og innovation. Vi har afholdt en konference i Odense hvor vi satte fokus på HVAD den digitale transformation er for en størrelse. Vi har afholdt en konference i Aarhus om HVORDAN den digitale transformation ser ud og hvilke konsekvenser den har. Til december holder vi endnu en konference hvor vi sætter fokus på fremtidens teknologier og hvad de kan bidrage med i en ikke så fjern fremtid. 
www.tokeroedplus.com/plus-talks

 

Hjertesager

#NyOdense

Et uafhængigt digitalt medie der benytter digital teknologi til formidling af de gode historier indenfor kultur-, studie- og erhvervsliv. Den gennemgribende bytransformation er for alvor igang og det giver plads og anledning til en masse interessante fortællinger, events og arrangementer. 

www.nyodense.dk
 

#Fionia Gruppetto

Et projekt der handler om cykling, god kaffe, gode relationer og ikke mindst god mad, lirens cykeltøj og ditto cykeludstyr. I bund og grund et sted for gode oplevelser med gode relationer.

#Flinkdetoffentlige

Flinkdetoffentlige er et tiltag der har til formål at skabe et sted hvor man kan aflevere sin positive historie, glædelige oplevelse eller anden form for begejstring som konsekvens af den interaktion man har haft med det offentlige. For der sker rigtig meget godt og der er rigtig mange stærke kompetencer i den offentlige sektor. Det skal der være plads til at hylde. Det kan du med brugen af #flinkdetoffentlige. Du kan også finde det samlede overblik på:

www.flinkdetoffentlige.dk

Business Plus netværk

Der var behov for et netværk med fokus på forretningsudvikling og innovation. Derfor stiftede jeg i 2016 et netværk bestående af stærke lederprofiler, erhvervsfolk og kulturprofiler fra hele Danmark som skal inspireres, udfordres og provokeres. Eksterne oplægsholdere inspirerer indenfor genren innovation og forretningsuvikling og vi kommer vidt omkring. 

Kontakt mig direkte hvis du vil høre om netværket. 

 
 

Indblik i Coworking Plus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Rynkeby Ringe

I 2016 cyklede jeg for første gang til Paris - og i godt selskab med Team Rynkeby Ringe og for et endnu bedre formål. I 2017 gentog jeg udfordringen og oplevelsen. Begge gange som Vicekaptajn på Team Rynkeby Ringe holdet. 

Tornøe Precision Fibers

Tornøe er en virksomhed specialiseret i kulfiberhjul til racercykler. Det er premium hjul af højeste kvalitet bygget på danske værdier, dansk design og håndbygget med danske hænder. Hjulene produceres i et lille omfang for at fremme eksklusiviteten af hjulet og sælges ikke via forhandlere, men udelukkende gennem founders. 

www.tornøeprecisionfibers.dk

 

Bestyrelsesposter

Fynsk Erhverv

UnigGardin

HF VUC Fyn

SPIS! Odense Food Festival