Keynote oplæg

Oplæg

Jeg er vild med at formidle og inspirere. Jeg har undervist og holdt oplæg for mere end 100 virksomheder og godt over 1.000 personer. Jeg har udvalgt nogle af de emner der optager mig mest og gennemarbejdet dem til oplæg af 2-3 timers varighed. Se dem nedenfor.

 
 
Social business.jpg

Social business - sådan konverterer du din organisation til en social forretning

At være en social business betyder ikke blot at man som virksomhed benytter sociale medier. Det betyder at man som organisation arbejder målrettet og taktisk med brugen af sociale medier for at aktivere netværksrelationer til gavn for virksomheden.  Det lyder ganske simpelt - men det er langtfra en dans på roser. Det kræver en klar plan, stålsat vilje, konsistens og træning af ledere og medarbejdere i brugen af digitale og sociale medier. Jeg giver inspiration, jeg vil udfordre jer og give indblik i mine erfaringer på godt og ondt med social business. 

 
Shitstorm oplæg.jpg

Sådan undgår du en shitstorm!

De sociale medier har enorm magt. Alene i Danmark lægger 3,5 mio. danskere vejen forbi Facebook hver eneste måned. Og de selvsamme danske forbrugere – og dine kunder – bruger de sociale medier som talerør om stort og småt. Om skidt og godt. 
De fleste kender på den baggrund lidt til begrebet ”shitstorm”, og mange husker også casen med Jensens Bøfhus som det måske mest prominente. 
Hvad hvis den samme storm ramte din virksomhed eller brand? 
I løbet af halvanden times oplæg tager Anders Damgaard og jeg dig gennem anatomien af en shitstorm fra brise over storm til havblik. Vi giver dig gennem konkrete eksempler råd til og vejledning i, hvordan du opbygger et bolværk en storm. Og vi giver dig værktøjerne til at agere og håndtere en krise, hvis den alligevel rammer, og hvordan du kommer videre efter stormen.

 
Den digitalt stærke vil vinde.jpg

Digital Transformation er ikke disruption - det handler mere om mindset og kompetencer.

Digital Transformation er ikke noget der kommer af sig selv. Det er noget man som virksomhed og/eller individ skal forholde sig aktivt til og definere hvordan man vil gribe an. Der er flere måder at gribe det an på. 
 

 
Digital analytics & ROI.jpg
 

DIGITAL MÅLING & ROI - DIGITALT KAN ALT MÅLES OG DET FORTJENER DIN FORRETNING.

Digital Transformation er ikke noget der kommer af sig selv. Det er noget man som virksomhed og/eller individ skal forholde sig aktivt til og definere hvordan man vil gribe an. Der er flere måder at gribe det an på. Det kræver en dialog og forventningsafstemning og så kan det hurtigt klares.