Lidt facts vi ikke kan ignorere...

Cirka 40% af verdens befolkning har i dag en internetforbindelse. I 1995 var det under 1%. (internetlivestats.com)

I 2012 havde Google to mio. søgninger i minuttet. I 2014 var tallet fire mio. Ifølge Google producerer vi i dag på to dage en informationsmængde som svarer til mængden fra år 0-2003 (Google)

Et studie fra 2016 viser, at 81% af amerikanerne primært får deres nyheder fra online medier. Heraf siger 62%, at nyhedskilden er sociale medier. (Pew Research Center)

I dag er der mere end 20 sociale medier med +100 mio. brugere. Alene i Danmark lægger 3,5 mio. danskere vejen forbi Facebook hver eneste måned. (Statistica)

Undersøgelse om digitalisering af Boston Consulting Group:
Hvis virksomhederne bliver bedre til digitalisering åbner der sig nye markeder for dem indenfor bl.a. robotteknologi, internetteknologi og dataanalyse, vurderer BCG. Det kan lægge 41% oveni den økonomiske væksrate i Danmark frem mod 2020 og skabe omtrent 75.000 nye arbejdsplader. Hvis EU kommer fuldt i mål med sit digitale indre marked, der gør efterspørgslen efter disse nye produkter endnu større, så skal der lægges yderligere 75.000 nye arbejdspladser til herhjemme, vurderer konsulenterne. 

  

Mit formål

Som digitaliseringsrådgiver vil jeg demokratisere digitalisering og gøre det digitale menneskeligt og trygt.  At løfte folk og derigennem organisationer. For at skabe mere arbejdsglæde, sjov og motivation. Det gøres med nysgerrighed, åbenhed og læring. Jeg elsker teknologi og samspillet mellem mennesker og derigennem se mennesker og projekter gro. 

Det har jeg haft fingrene og hjertet i


Om mig

Mit navn er Harald. Kendt som @Tokeroed.

Bosat i Odense. Tror på det ny Odense. Digitaliseringsagent - jeg elsker digitaliseringen. Bruger størstedelen af mine vågne timer på at udforske digitaliseringens mange aspekter, og det opbrud og de konsekvenser som digitaliseringen og en "connected world" medfører. Er i fuld gang med at skabe en innovation hub - i hjertet af Odense. Har 2 piger og 1 kvinde.