Harald Tokerød

Udviklingen er igang - men er du..

Digital eller ej?

 
Harald Colourful.JPG

Det tror jeg på

Digitalisering og transformationen skaber nye fede jobs. 

- Det handler om mennesker

Digitaliseringen er i fuld gang og har mere vidtrækkende konsekvenser end nogen af os kan forestille sig. I 2020 er der 50 milliarder IoT devices (enheder connected til internettet). Det er lige rundt om hjørnet. Virtual Reality er en fantastisk parallelverden med uanede muligheder. Der ligger en uhyggelig stor konkurrenceevne gemt i digitaliseringen for virksomheder og personer, så digitaliseringen har store positive konsekvenser og samfundsøkonomisk gevinst. Digital Transformation handler om andet og meget mere end teknologi. Det er også innovation og det handler (stadig!) om mennesker. Derfor vil jer til enhver tid arbejde for at menneskeliggøre den digitale transformation. Gøre det trygt, forståeligt og dermed håndgribeligt og anvendeligt. Mennesker FØR teknologi. I en virksomhed og organisation er kulturen en vital forudsætning for at lykkes med den digitale omstilling. 
Denne digitale omstilling har jeg specialiseret mig i med min rådgivningsvirksomhed Tokerød Plus. I Tænketank+ søger vi svar og tilstræber at demokratisere digitalisering med fokus på forretningsudvikling og ledelse. Jeg har i Coworking Plus været med til skabe rammerne for den moderne måde som mange arbejder på - freelance-baseret, tillidsbaseret og med stor fleksibilitet og transparens. Jeg har for nylig lavet en exit fra Coworking Plus for at fokusere endnu mere på at skabe innovation i forretningskoncepter. Dermed er mit fokus flyttes fra de strukturelle rammer i bygningen til dedikeret fokus på kompetencer og projekter som samles i Tokerød X - Innovation Hub, som både er fysisk og geografisk ubegrænset. Det er her vi skaber innovationen og nye jobs i nye forretningskoncepter og virksomheder/startups med stort vækstpotentiale. Stay tuned...  :0)  

 
Virtu Business Club audience.jpeg

Lidt facts vi ikke kan ignorere...

Cirka 40% af verdens befolkning har i dag en internetforbindelse. I 1995 var det under 1%. (internetlivestats.com)

I 2012 havde Google to mio. søgninger i minuttet. I 2014 var tallet fire mio. Ifølge Google producerer vi i dag på to dage en informationsmængde som svarer til mængden fra år 0-2003 (Google)

Et studie fra 2016 viser, at 81% af amerikanerne primært får deres nyheder fra online medier. Heraf siger 62%, at nyhedskilden er sociale medier. (Pew Research Center)

I dag er der mere end 20 sociale medier med +100 mio. brugere. Alene i Danmark lægger 3,5 mio. danskere vejen forbi Facebook hver eneste måned. (Statistica)

Undersøgelse om digitalisering af Boston Consulting Group:
Hvis virksomhederne bliver bedre til digitalisering åbner der sig nye markeder for dem indenfor bl.a. robotteknologi, internetteknologi og dataanalyse, vurderer BCG. Det kan lægge 41% oveni den økonomiske væksrate i Danmark frem mod 2020 og skabe omtrent 75.000 nye arbejdsplader. 

 

Mit formål

Som digitaliseringsrådgiver vil jeg demokratisere digitalisering og gøre det digitale menneskeligt og trygt.  At løfte folk og derigennem organisationer. For at skabe mere arbejdsglæde, sjov og motivation. Det gøres med nysgerrighed, åbenhed og læring. Jeg elsker teknologi og samspillet mellem mennesker og derigennem se mennesker og projekter gro. 

Det har jeg haft fingrene og hjertet i


AKTUELT

Ringsted kommune digitalisering.jpg

Oplæg om Digital Transformation & Digital coach. Fremtidsværksted hos
Ringsted Kommune, d. 9. oktober 

 
Arbejdernes Landsbank Nykøbing Falster workshop.png

Oplæg om Digital strategi - Arbejdernes Landsbank, Nykøbing Falster d. 25. okt.

Gæsteunderviser i Digital Transformation med bestyrelsesperspektiv. Den værdiskabende bestyrelse, SDU 5. december

Alfa Laval HQ.jpg

Digital Strategi Workshop, ALFA Laval d. 24. okt.


brandts-rød.jpg

DIGITAL TRANSFORMATION, BRANDTS ERHVERVSKLUB, Odense d. 16. november

vandcenter-syd.jpeg

Medarbejderdag - Energivirksomhed
Den 1. marts 2019

ca-a-kasse.jpg

Succes med Digital Transformation
CA A-kasse, Odense d. 25. okt.

 
ATP.jpg

Indsigt i Digital Transformation processen, ATP Allerød d. 22. November

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

Virtu Business Club audience.jpeg

Oplæg - Virtu Business Club
København den 1. Marts

Arbejdernes Landsbank Digital Strategi.png

SEMINAR - Arbejdernes Landsbank
Odense Den 15. Marts

Arbejdernes Landsbank Digital Strategi seminar.png

Seminar -Arbejdernes Landsbank
Kolding den 20. marts

VL gruppe.jpg

Oplæg - VL 61
SDU Odense den. 9. april

Screen Shot 2018-03-07 at 00.47.40.png

Keynote - LEDernes Forårs Tour
Esbjerg den 18. april

DSC03233.JPG

Oplæg - Virtu Business Club
Skanderborg den 6. juni

Screen Shot 2018-08-12 at 20.29.49.png

Keynote - Ledernes Efterårs Tour
Sønderjylland d. 27. september

Screen Shot 2018-03-07 at 00.31.10.png

SEMINAR - ARBEJDERNES LANDSBANK
København den 11. april

Ledernes Konference forårs tour med robot.JPG

Keynote - Ledernes forårs tour
Herning den 19. april

DSR logo billede.jpg

Oplæg om Digital Strategi
DSR, København d. 4 Sept. 

Screen Shot 2018-03-07 at 00.50.27.png

Keynote - Ledernes forårs tour
Aalborg den 24. april

KL Digitaliseringstræf

Keynote - KL Digitaliseringstræf
Kolding den 29. maj

GVK Vidensdag.png

Oplæg om Digitalisering & Social Selling. GVK Vidensdag D. 26.09 

Podcast

Da jeg selv er vild med at lytte til podcasts har jeg nu også - langt om længe - taget mod nok til mig og udgiver min egen podcast ved navn #TokerødPåTværs. 
Formålet med podcasten er at give indblik i nogle af de mange tanker og reflektioner jeg selv har omkring digitalisering, forretningsudvikling, innovation, startups, organisation og ledelse. Derudover er det også en oplagt mulighed for at sætte strøm til nogle af de meget givende og inspirerende dialoger jeg har med folk der både professionelt og personligt har en del på hjertet og en masse jord under neglene. Tokerød På Tværs sætter fokus netop på tværs - af teknologier, discipliner, organisation, mennesker og så i en rolle at være lidt drillende på tværs. 
Jeg håber du vil lytte med og eventuelt byde ind med dine reflektioner i dialogen på Twitter, Linkedin eller Facebook. 

Om mig

Mit navn er Harald. Kendt som @Tokeroed.

Bosat i Odense. Tror på det ny Odense. Digitaliseringsrådgiver - jeg elsker digitaliseringen og de mange muligheder det skaber for os mennesker. Bruger en stor del af min tid på at udforske digitaliseringens mange aspekter, og det opbrud og de konsekvenser som digitaliseringen og en "connected world" medfører - bl.a. i regi af Tænketank+ som nu er aktiv i Odense, København og Aarhus. Er i fuld gang med at skabe en innovation hub - i hjertet af Odense. Har 2 piger Elvira & Ellanora og gift med Maja. Jeg er vild med naturen og elsker at udforske den på racercyklen.