Digital teknologi

Jeg elsker digital teknologi og udforsker dagligt de nyeste teknologier og de muligheder de giver. Hvad enten det er CRM systemer, sociale medier, interne kommunikationsplatforme, tools eller apps til productivity, genveje, automatiserede flows (IFFFT eller AI) eller virtual reality (VR) og augmented reality (AR).  

 


Digital modenhed

Digitalisering og digital teknologi er ikke i sig selv løsningen. Det er i spændingsfeltet mellem Teknologi, Organisation og Forretning at synergien opstår. Det er en persons eller en organisations digitale modenhed. Et spændingsfelt der er relativt kompliceret på grund af de mange elementer som kompetencer, ressourcer, parathed, mindset, ledelsmæssige opbakning, forståelse for teknologi, anvendelsen af teknologi og ikke mindst den forretningsmæssige værdi der opnås med teknologien.


Digital ROI

Digitalt kan alt måles. Det kan det faktisk og de fleste har både teknologi/udstyr og data til at gøre det med, men det er især datakulturen i virksomhederne det halter med. Med digital ROI kan man beregne effekten og værdien af enhver indsats. ROI er udtryk for Return on Investment. Hvad opnås for de ressourcer/penge der er investeret i et givent tiltag eller indsats rent forretningsværdi-mæssigt. 

 

Digital Business Strategy & Digital Transformation på Linkedin

Deltag i dialog og vidensdelingen om digital transformation og digital forretningsstrategi i Linkedin gruppen Digital Business Strategy & Digital Transformation. Vi er +500 medlemmer der diskuterer, inspirerer og vidensdeler.